Stage Horeca & Events

Solliciteer nu

Stage Horeca & Events

Fulltime · De Utrechtse Stadsvrijheid

Zoek je een leuke stage waarin je alles kan leren over hoe het eraan toe gaat op een goed georganiseerd evenement? Kom dan stage lopen bij DUS Utrecht en draag bij aan het creëren van een topbeleving voor onze gasten.

Wat kun je verwachten van een stage bij DUS?

Een inspirerende werkplek waar jij kunt leren over alle aspecten die komen kijken bij de uitvoer een evenement. Van de op- en afbouw van de ruimtes tot het serveren van dranken en gerechten aan onze gasten. 

Kortom een super afwisselende stage waarin het contact met de gast centraal staat.

Verder bieden wij:

  • Goede coaching en begeleiding op de werkvloer.

  • Een hecht en gezellig team, dat hard werkt, maar ook plezier heeft met elkaar.

  • Een stagevergoeding van €350,- per maand (bij 5 dagen per week).

Wat wij zoeken in jou 

Mensen een fijne dag bezorgen zit in jouw bloed! Daarnaast weet jij mensen altijd op het juiste moment van dienst te kunnen zijn.

Je doet een studie in de richting horeca/events of facilitair en je bent op zoek naar een stage. Je stageperiode is voor minimaal 3 maanden, zodat je onze organisatie en de werkzaamheden goed kunt leren kennen.

Wegens de onregelmatige werktijden vinden we het belangrijk dat je dichtbij onze locatie woont, of een reistijd hebt van maximaal een half uur.

Interesse of nog vragen?

Klinkt dit als een gepaste stage voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075 of stuur een Whatsapp bericht via 06-15329684.