Horecamedewerker Events

Solliciteer nu

Horecamedewerker Events


Full-time / Part-time · Utrecht

Zijn horeca en hospitality helemaal voor jou weggelegd, maar is het werken in een kroeg of café te kleinschalig voor jou? Kom dan werken als Horecamedewerker Events bij DUS! 

Als Horecamedewerker Events…

 • zorg je ervoor dat onze gasten helemaal ontzorgd zijn op een evenement door de lekkerste gerechten en drankjes uit te serveren.
 • kun je uiteindelijk zelfstandig het Speelkwartier (horeca) opstarten.
 • ondersteun jij onze eventmanagers.
 • ben je onderdeel van een hecht en jong team, vol energie.
 • woon je op max. 30 minuten reizen vanaf onze locatie (met eigen vervoer). 

DUS biedt jou…

 • een 0-uren contract met onregelmatige werktijden, goed te combineren met een eventuele studie.
 • salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring. Zo kun je bij 21 jaar denken aan €12,12 per uur en bij 17 jaar aan €7,27 per uur.
 • de kans om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf én de mogelijkheid om op meerdere locaties in Utrecht te werken als Horecamedewerker Events.
 • een locatie die flinke uitbreidingsplannen heeft voor het restaurant en urban beach.
 • twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
 • een inspirerende werkplek aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Meer over jou

Als horecamedewerker Events houd jij ervan om jezelf te ontwikkelen in de (zakelijke) evenementenbranche. Daarnaast ben je gedreven om de optimale service te bieden, maar houd je ook van gezelligheid. Herken jij je in deze omschrijving? Dan zit je bij DUS helemaal op je plek! Met ons work hard, play hard concept zorgen we ook binnen onze teams dat werken en plezier hand in hand gaan. We vinden het daarom niet belangrijk dat je ervaring hebt (en als je dat wel hebt, mooi meegenomen!). We leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Jij weet binnen no time hoe je uitserveert en tapt. Zolang jij wilt leren en energie uitstraalt op de vloer, zijn wij hartstikke blij met jou als versterking van ons team!

Ben je al langer werkzaam binnen de evenementenbranche? Dan kijken we samen met jou naar een passende functie met voldoende uitdaging én verantwoordelijkheden. Als Horecamedewerker Events ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Zonder jou is er geen memorabel evenement!

Meer over DUS

Ken jij DUS Utrecht al? Wij zijn het eigenwijze broertje van DeFabrique Evenementenlocatie. DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, je ideeën op kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen concreet te maken. Heel divers dus!

Zin om de sfeer te proeven?

Bel met onze recruiter Mandy op 030-2404075 of solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.