Horecamedewerker

Solliciteer nu

Horecamedewerker

Parttime · Utrecht

Zijn horeca en hospitality helemaal voor jou weggelegd. Maar, is het werken in een kroeg of café te kleinschalig voor jou? Kom dan werken als Horecamedewerker Eventsbij DUS!

Als Horecamedewerker Events bij DUS..

 • zorg je ervoor dat onze gasten helemaal ontzorgd zijn op een evenement door de lekkerste gerechten en drankjes uit te serveren.

 • kun je uiteindelijk zelfstandig het Speelkwartier (horeca) opstarten.

 • ondersteun jij onze eventmanagers.

 • ben je onderdeel van een hecht en jong team, vol energie.

 • woon je op max. 30 minuten reizen vanaf onze locatie (met eigen vervoer).

DUS biedt jou…

 • een 0-uren contract met onregelmatige werktijden, goed te combineren met een eventuele studie.

 • een uurloon van: 17 jaar €8,03 / 18 jaar €9,37 / 19 jaar €10,71 / 20 jaar €12,05 / 21 jaar en ouder €13,39

 • de kans om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf én de mogelijkheid om op meerdere locaties in Utrecht te werken als Horecamedewerker.

 • een locatie die flinke uitbreidingsplannen heeft voor het restaurant en Zinderende Zomerkade.

 • twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

 • een inspirerende werkplek aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Meer over jou als Horecamedewerker

Jij houdt ervan om jezelf te ontwikkelen in de (zakelijke) evenementenbranche. Daarnaast ben je gedreven om de optimale service te bieden, maar houd je ook van gezelligheid. Herken jij je in deze omschrijving? Dan zit je bij DUS helemaal op je plek! 

Met ons work hard, play hard concept zorgen we ook binnen onze teams dat werken en plezier hand in hand gaan. We leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Jij weet binnen no time hoe je uitserveert en tapt. Zolang jij wilt leren en energie uitstraalt op de vloer, zijn wij hartstikke blij met jou als versterking van ons team! 

Werk je al langer in de evenementenbranche? Fantastisch! Dan kijken we samen met jou naar een passende functie met voldoende uitdaging én verantwoordelijkheden. Als Horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Zonder jou is er geen memorabel evenement!

Enthousiast en nieuwsgierig naar de

Bel met onze recruiter Mandy op 030-2404075 of solliciteer direct hieronder!

Meer over DUS

Ken jij DUS Utrecht al? Wij zijn het eigenwijze broertje van DeFabrique Evenementenlocatie. DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, je ideeën op kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen concreet te maken. Heel divers dus!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.